Koudhè zoekt een binnendienst verkoper!

Wordt onderdeel van ons bevlogen team en help Nederland aan een gezond en duurzaam klimaat om in te leven, werken, leren of recreëren.

Solliciteer onderaan deze pagina!

 

Wil jij je inzetten voor meer duurzaamheid in onze samenleving?
Denk jij in oplossingen en is een goede klantrelatie voor jou van essentieel belang?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze afdeling Koudhè zijn wij opzoek naar een:

Commercieel binnendienst verkoper (38 uur)


Je voert o.a. de volgende taken uit:
• Adviseren van de klant op commercieel en technisch vlak
• Ondersteunen van de buitendienst in hun commerciële activiteiten
• Het opstellen van offertes
• Bijhouden van commerciële rapportages
• Overige taken die passen bij de manier waarop jij de functie inkleed

 

Wie ben jij?

Voor deze allround functie zijn wij opzoek naar een echte aanpakker die de wensen van de klant vertaalt naar een calculatie en een passend voorstel. Je adviseert en ondersteunt onze klanten bij hun vraagstukken omtrent klimaatbeheersing. Je bent flexibel en leergierig ingesteld zodat je de rol van verkoper en technisch adviseur kunt combineren of afwisselen. Je houdt ervan om buiten de gebaande kaders te denken en voelt je verantwoordelijk voor het slagen van een project. Creatief en strategisch denken zijn voor jou geen probleem. Doordat je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen kun je goed inspelen op de groei en kansen in het vakgebied. Je bent een teamplayer met gevoel voor humor.
Daarnaast ben je open, accuraat, enthousiast en bruis je van de energie.


Gewenste profiel

• MBO+/HBO werk-denkniveau
• Affiniteit met techniek en duurzaamheid
• Service- klantgericht
• Communicatief vaardig
• Initiatiefrijk, sociaal, leergierig en ambitieus


Wie zijn wij?

Koudhè is onderdeel van Kleventa, een specialist in klimaatbeheersing. Comfort is voor de eindklant heel belangrijk en daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Koudhè richt zich op de sectoren Woningbouw, Utiliteit en Industrie en houdt zich bezig met de verkoop van airconditioning, warmtepompen, ventilatie en solar. De installateurs zijn onze klanten waar we dagelijks contact mee hebben. Naast de verkoop van onze producten vinden
we service en ondersteuning ook heel belangrijk. Graag denken we in oplossingen en is een goede samenwerking met de installateur de basis voor succes voor ons. Je komt te werken in een team gedreven, enthousiaste en gezellige collega’s. De sfeer in ons team is zowel informeel als professioneel. Er is altijd tijd voor een praatje, dolletje of slechte woordgrap. In ons team is ruimte voor eigen initiatief en staan we open voor de ideeën van elkaar.
Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende baan!

Is je interesse gewekt?

Je kunt via onderstaand formulier je gegevens en je sollicitatiebrief met CV achterlaten. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen voor het vervolg van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over de vacature, de sollicitatieprocedure, onze afdeling of ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met onze afdeling personeelszaken ter attentie van Jurriën Neerhof (j.neerhof@kleventa.nl | 0544 - 37 29 94).

We kijken uit naar je sollicitatie!Solliciteer hier!

Niet verplicht
Niet verplicht
Splits e-mailadressen met een komma.