Koudhè, vakkundig met een frisse blik!


Wij zijn Koudhè, de technische groothandel op het gebied van warmtepompen, airco's en ventilatiesystemen . Ons bedrijf is BRL-100 gecertificeerd , daarnaast beschikken onze monteurs over een persoonlijke F-gassen certificering .  
Kiezen voor Koudhè betekent kwaliteitsproducten, snelle levering, professioneel advies en een optimale service.
In samenwerking met u streven wij naar een groener en duurzamer klimaat. Om deze resultaten optimaal te kunnen leveren investeren wij in de ontwikkeling van onze medewerkers. 
Met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied en een frisse blik, geven wij u uitgebreide informatie over onze producten en staan wij paraat met technische ondersteuning. 
In onze webshop kunt u ons ruime assortiment, productinformatie en actuele prijzen vinden.


Kom in contact   Ga naar de webshop1986 
Oprichting Kleventa
Kleventa is in het jaar 1986 opgericht door Tonny en Lucie Klein Tank aan de Gebr.Ketteringstraat in Lichtenvoorde. Kleventa richtte zich de eerste jaren voornamelijk op de verkoop van ventilatoren voor de agrarische markt. 

 

2011
Overdracht Kleventa
Vanaf kleins af aan is Mark al betrokken bij het bedrijf van zijn ouders. Het was al snel duidelijk dat Mark zowel het commerciële als het technische inzicht niet van vreemde heeft. 14 april 2011 - tijdens het 25-jarig bestaan van Kleventa - hebben Tonny en Lucie het stokje overgedragen aan Mark. 


2015
Start Koudhè
Koudhè werd gestart als onderdeel van Kleventa om de markt van de woning- en utiliteitsbouw en de industrie te bedienen. De afgelopen jaren veranderde de markt sterk waardoor onze identiteit niet meer voldeed. Om onze positionering in de markt succesvol te behouden hebben we er voor gekozen om Koudhè in een nieuw jasje te steken. Een nieuwe huisstijl die past bij de huidige missie en visie van de afdeling. 


2023
Lancering nieuwe Koudhè webshop
Een “nieuwe” frisse uitstraling, een overzichtelijke productweergave, een kennisbank met actuele informatie binnen uw vakgebied, gemakkelijk online bestellen met uw eigen account en inzicht in uw offertes, bestellingen en facturen! Met onze nieuwe webshop hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.    

Missie

Kleventa (waar Koudhè onderdeel van uitmaakt) wil een binnenklimaat realiseren om comfortabel in te kunnen wonen, leren, werken en recreëren.

Een aangenaam en gezond klimaat voor mens en dier!

Visie

Dit wil Kleventa bereiken door uit te blinken als specialist in klimaatbeheersing.

achterhoekse specialist in klimaatbeheersing in Lichtenvoorde!

Strategie

Een specialist in klimaatbeheersing door het leveren van advies, kennis, techniek en handelsproducten.

Koudhè

Koudhè focust zich op een aangenaam en gezond klimaat binnen de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

Bent u op zoek naar een airconditioner, warmtepomp of ventilatiesysteem?

Dan bent u bij Koudhè aan het juiste adres!