Koudhè, vakkundig met een frisse blik! 


Wij zijn Koudhè, de technische groothandel op het gebied van warmtepompen, airconditioners en ventilatiesystemen. Ons bedrijf is BRL-100 gecertificeerd, daarnaast hebben onze technische medewekers een persoonlijke F-gassen certificering. Kiezen voor Koudhè betekent kwaliteitsproducten, snelle levering, professioneel advies en optimale service.

In samenwerking met u streven we naar een groenere en duurzamere omgeving. Om deze resultaten het beste te kunnen leveren, investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied en een frisse blik, bieden wij u uitgebreide informatie over onze producten en staan klaar voor technische ondersteuning.

In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment, productinformatie en actuele prijzen.


Contact   Ga naar de webshop
1986 
Oprichting Kleventa
Oprichting van Kleventa Kleventa werd opgericht in het jaar 1986 door Tonny en Lucie Klein Tank aan de Gebr. Ketteringstraat in Lichtenvoorde. In de eerste paar jaar richtte Kleventa zich voornamelijk op de verkoop van ventilatoren voor de agrarische markt.

 

2011
Overdracht Kleventa 
Van jongs af aan was Mark betrokken bij het bedrijf van zijn ouders. Al snel werd duidelijk dat zowel commercieel als technisch inzicht Mark niet vreemd waren. Op 14 april 2011 - tijdens het 25-jarig jubileum van Kleventa - droegen Tonny en Lucie de fakkel over aan Mark.


2015
Start Koudhè
Koudhè werd gestart als onderdeel van Kleventa om de markt voor woningbouw, commerciële en industriële constructie te bedienen. In de afgelopen jaren is de markt aanzienlijk veranderd, waardoor onze identiteit niet meer adequaat was. Om succesvol onze positie in de markt te behouden, hebben we ervoor gekozen om Koudhè een nieuwe uitstraling te geven. Een nieuwe corporate identiteit die aansluit bij de huidige missie en visie van de afdeling.


2023
Lancering nieuwe webshop
Een "nieuwe" frisse uitstraling, een duidelijke productweergave, een kennisbank met actuele informatie binnen uw vakgebied, eenvoudig online bestellen met uw eigen account en inzicht in uw offertes, bestellingen en facturen! Met onze nieuwe webshop hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Missie

Kleventa (waar Koudhè deel van uitmaakt) streeft ernaar een binnenklimaat te creëren voor comfortabel wonen, leren, werken en recreëren.

Een aangenaam en gezond klimaat voor mens en dier!


Visie

Kleventa streeft ernaar dit te bereiken door uit te blinken als specialist in klimaatbeheersing.

Dé klimaatbeheersingsspecialist uit de Achterhoek, gevestigd in Lichtenvoorde!


Strategie

Een specialist in klimaatbeheersing door het bieden van advies, kennis, technologie en handelsproducten.

Koudhè

Koudhè richt zich op een aangenaam en gezond klimaat binnen de woningbouw, commerciële en industriële bouw.

Bent u op zoek naar een airconditioner, warmtepomp of ventilatiesysteem?

Dan bent u bij Koudhè aan het juiste adres!