Koudhè: Uw partner in duurzame verwarmingstechnologie

Deskundig warmtepomp advies en de beste service!

Vanaf 2026 wordt de hybride warmtepomp, te combineren met een hoogrendements CV-ketel, de nieuwe standaard voor het verwarmen van woningen. Voor installateurs betekent dit een onvermijdelijke overgang naar duurzamere alternatieven bij de vervanging van cv-installaties.

 Wat betekent dit voor uw bedrijf?

Als installateur staan er cruciale beslissingen voor de deur. Koudhè begrijpt dat deze overgang een technische uitdaging kan zijn. Als vooraanstaande technische groothandel zijn wij uw betrouwbare partner in deze transitie. Onze experts staan paraat om u te voorzien van doelgericht advies en de juiste producten voor hybride en volledig elektrische warmtepompen. Bij Koudhè vindt u alles wat u nodig heeft om de overstap vlekkeloos te laten verlopen.

Wat zijn de optimale keuzes voor installateurs?

  • Hybride Warmtepompinstallaties:Combineer een warmtepomp met een hoogrendements CV-ketel. De hybride warmtepomp verwarmt het huis gedurende het grootste deel van het jaar. Bij onvoldoende warmtelevering schakelt de cv-ketel bij voor extra capaciteit.
  • Volledig Elektrische Warmtepompinstallaties: Voorzie in de volledige warmtebehoefte zonder een cv-ketel. De warm tapwater voorziening gebeurt via een voorraadboiler.

Koudhè, uw technische groothandel, staat klaar om u te ondersteunen bij de overgang naar duurzame verwarmingstechnologie. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers voor meer informatie en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Kiezen voor Koudhè betekent profiteren van deskundig advies, hoogwaardige kwaliteitsproducten en optimale service!

Appartementen en monumenten hoeven niet aan de warmtepomp
Bron: NOS